Sezamo – un nou supermarket online

În luna aprilie se lansează un nou supermarket- sezamo, care va livra, inițial, doar pentru București și zona Ilfov. Magazinul este deschis la colaborări cu producători locali din toată țara, la momentul de față, având peste 30% din parteneriate încheiate cu producători români. Produsele contractate prin aceste parteneriate sunt: fructe și legume proaspete, mezeluri, lactate, panificație și produse apicole.

Ne dorim să aducem delicioasele produse românești mai aproape de consumatori, de aceea invităm producătorii locali să ni se alăture. Suntem interesați de produse sănătoase, cultivate natural și crescute cu grijă, de la fructe și legume, până la produse de origine animală. Căutăm parteneri care ne împărtășesc valorile, precum grija pentru client și pentru mediul înconjurător, și pot oferi produse de o înaltă calitate”, spune Michael Kaiser, CCO Sezamo România.

Pe site-ul sezamo.ro sunt disponibile peste 8000 de produse provenite de la local, produse internaționale de tip supermarket și alimente de la artizani autohtoni, care include o gamă largă de produse BIO și ecologice.

Misiunea sezamo este aceea de a ajuta românii să mănânce bine, să trăiască bine și să beneficieze de cele mai proaspete și sănătoase produse atunci când fac cumpărături. Eu, la rândul meu, m-am îndrăgostit de gustul autentic al produselor locale și am vrut să fiu printre cei care le va duce povestea mai departe. Alături de partenerii noștri, sezamo tinde să fie mai mult decât un supermarket online; sezamo.ro va deveni un stil de viață”, declară Tomáš Chadzivasilis, CEO sezamo România.

Noul supermarket online sezamo este parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Acesta activează deja in Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), iar acum Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul sezamo pentru toate cele trei țări.

Sursa: Retail FMGC

Editor – Irina Bogdan


Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim