Bogdan Joița preia rolul de Director al fabricii Danone din București

Danone Romania anunță numirea lui Bogdan Joița în funcția de Director al fabricii din București, preluând astfel rolul lui Cătălin Manoli. Această schimbare a venit în urma mutării lui Cătălin Manoli în funcția de Director al fabricii Danone din Aldaia, în cadrul operațiunilor Danone din Spania.

Bogdan Joița are o experiență vastă de peste 18 ani în cadrul companiei Danone România, unde a deținut mai multe poziții în departamentele de procesare, ambalare și performanță. În noul său rol, el va fi responsabil pentru conducerea celei mai performante fabrici din divizia de lactate proaspete din Europa și va conduce o echipă de 200 de persoane.

„Sunt onorat că am preluat conducerea fabricii Danone din București și am convingerea că voi continua alături de colegii mei să menținem fabrica în topul celor mai bune fabrici Danone din Europa. Cu siguranță, noua etapă va aduce cu sine numeroase oportunități și îmi va permite să contribui și mai mult la misiunea Danone, de a oferi sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni.”, a declarat Bogdan Joița.

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în 1996 și a investit aproximativ 90 de milioane de euro pentru modernizarea și retehnologizarea acesteia. În prezent, un milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români și către alte 13 piețe europene. Danone România procesează anual peste 60.000 de tone de lapte, dintre care aproximativ 90% provin din România. Numai anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari și peste 220 de gospodării.

Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete, produse pe bază de plante (Alpro), precum și cu produse alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa). Compania își propune să promoveze un stil de viață sănătos și sustenabil, oferind produse nutritive și sănătoase pentru consumatorii săi.

Bogdan Joița a declarat că este onorat să preia conducerea celei mai performante fabrici din divizia de lactate proaspete din Europa și că se va concentra pe menținerea standardelor înalte de calitate și pe continuarea inovațiilor în produsele companiei. De asemenea, el este hotărât să consolideze relațiile cu partenerii și furnizorii Danone, în vederea asigurării unui lanț de aprovizionare sustenabil și responsabil.

Sursă: Forbes

Editor: Daniel Goci


Comentariile sunt închise