Nou magazin online cu produse românești

Producătorii locali și consumatorii de produse românești de calitate au acum acces la un nou loc virtual de unde pot comanda produsele preferate.

Este vorba despre bunromanesc.ro, un site nou creat pentru promovarea și comercializarea produselor românești. Acesta este creat de antreprenoarea Diana Pârvulescu, care a lucrat timp de 20 de ani în multinaționale, dar care a decis să urmeze calea antreprenorialului și să creeze un spațiu care să aducă împreună producătorii și consumatorii din România.

Pentru a putea crea o ofertă diversificată și de calitate, Diana Pârvulescu a demarat o analiză a peisajului pieței românești de producători din zona produselor alimentare, vinurilor, produselor de îngrijire personală cât și a casei, construind în jurul acestui spațiu virtual o comunitate a micilor producători români.

Gama de produse oferite în acest moment include produse alimentare precum zacusca, dulceața, siropuri, ulei, făină; vinuri; produse cosmetice, săpunuri naturale, creme, detergenți de rufe și vase, balsam de rufe, produse de îngrijire pentru casă, dar si produse meșteșugărești precum produse din lemn, costume populare și produse croșetate manual.

Principalul criteriu de selecție pentru producători a fost gustul produselor și calitatea acestora, calitatea fiind testată de către echipa bunromanesc.ro. Printre producătorii incluși în lista partenerilor bunromanesc.ro sunt incluși Din Eden, Amora Winery, CashmereAroma, Ingres, De Neagra, Pufoșilă. Aceștia oferă produse de înaltă calitate și autentic românești.

’’Prin bunromanesc.ro dorim să promovăm produsele românești și să aducem în peisajul pieței din România o atenție specială micilor producători care pot crea produse de calitate premium. Vor fi ediții limitate de produse, create în mod special din componente naturale și cu cât mai puțini aditivi, fie că vorbim de produsele alimentare, produse de îngrijire personală sau curățenie’’, a precizat Diana Pârvulescu, fondator

Bunromanesc.ro reprezintă o oportunitate pentru producătorii locali să își promoveze produsele și să le vândă direct către clienți, iar pentru consumatorii interesați de produse românești de calitate, acest site este o sursă de inspirație și de achiziție a acestora. Este important să susținem producătorii români și să promovăm produsele tradiționale pentru a sprijini economia locală și a păstra tradițiile românești vii.

De asemenea, platforma este simplă și intuitivă de utilizat, permite utilizatorilor să navigheze ușor printre produsele disponibile, să le comande și să le primească rapid, direct la ușă. În plus, site-ul oferă informații detaliate despre fiecare produs, inclusiv despre ingrediente, modul de fabricație și proveniență, astfel încât consumatorii pot face achiziții informate.

 

Sursa: Retail.ro

Editor: Carmen Munteanu


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvicei „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise