Fondatorul FAN Courier a fost ales președinte al FBN România

Adrian Mihai, co-fondator și CEO al FAN Courier, a fost recent ales președinte al Asociației Family Business Network (FBN) România, o organizație dedicată promovării antreprenoriatului și afacerilor de familie locale.

Noul președinte al FBN România, Adrian Mihai, a subliniat importanța dezvoltării afacerilor de familie puternice în România, afirmând că prosperitatea întregii societăți va crește, iar țara va deveni un loc mai atractiv pentru români, fie că vor să trăiască aici sau să se întoarcă din străinătate.

Adrian Mihai devine al treilea președinte în istoria FBN România, preluând această funcție de la predecesorii săi.

Consiliul Director al FBN este alcătuit din șase membri, printre care se numără Adrian Mihai, Anca Vlad, Florin Madar, Dan Ștefan, Gabriel Marin și Mihaela Hărșan.

FBN România a fost înființată în anul 2012 și își propune să popularizeze în România conceptul de “afacere de familie”, așa cum este recunoscut la nivel european, și să atragă atenția asupra existenței și potențialului afacerilor de familie. Organizația promovează, de asemenea, necesitatea unui parteneriat între statul român și aceste afaceri, urmând modelul țărilor vest-europene.

FBN România își propune să faciliteze schimbul de experiență și cunoștințe între membrii săi, să promoveze valorile și bunele practici ale afacerilor de familie și să sprijine dezvoltarea și creșterea durabilă a acestui sector în România.

Desemnarea lui Adrian Mihai ca președinte al FBN România consolidează angajamentul organizației de a reprezenta și sprijini interesele antreprenorilor de familie din țară, contribuind la dezvoltarea unei culturi favorabile acestui tip de afaceri în România.

Sursă: Forbes

Editor: Daniel Goci


 

FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise