Aplicația Bolt Food premiază restaurantele din București și Cluj-Napoca
Bolt Food, platforma de livrare de mâncare, a organizat ceremonia Restaurant Awards 2022, pentru a premia restaurantele de top din București și Cluj-Napoca.
Nominalizările au fost făcute pe baza unor criterii prestabilite, iar restaurantele câștigătoare au fost selectate în funcție de preferințele exprimate de către utilizatorii Bolt Food. În luna aprilie, utilizatorii au avut oportunitatea de a vota și de a-și arăta aprecierea pentru localul preferat.
Restaurant Awards este o campanie internațională de recunoaștere a restaurantelor partenere Bolt Food, atât pentru excelența culinară, cât și pentru rolul pe care îl joacă în comunitățile lor.Această campanie are loc în țările și orașele în care Bolt Food oferă servicii de cel puțin un an. În acest an, restaurantele din București și Cluj-Napoca au fost calificate pentru a participa la concurs.
TOP restaurante din București și Cluj-Napoca pe aplicația de livrări Bolt în 2023:
- Categoria Loved by Locals: Restaurantul French Revolution (București ) și Cimbru Restaurant (Cluj-Napoca). Criteriu de selecție: restaurantul cu cel mai mare rating;
- Categoria Rising Star: Restaurantul Le Bab Fried Chicken (București) și Il Forno (Cluj-Napoca). Criteriu de selecție: restaurant lansat în ultimii doi ani, creștere a comenzilor într-un timp scurt;
- Categoria Treat Yourself: MAT Restaurant (București) și Marhaba Lebanese Restaurant (Cluj-Napoca). Criteriu de selecție: fine dining;
- Categoria The King of Comfort Food: Supa Dupa (București) și Rosa (Cluj-Napoca). Criteriu de selecție: restaurant local sau cu specific tradițional, care a reușit să aducă produse noi pe piață;
- Categoria Lunchtime Favourite: Burger King (București) și London Brothers (Cluj-Napoca). Criteriu de selecție: restaurantul preferat pentru masa de prânz;
- Categoria Midnight Munchies: Dristor Doner (București). Criteriu de selecție: mâncare delicioasă pentru miezul nopții;
- Categoria Never Gonna Give You Up: Pep & Pepper (București). Criteriu de selecție: restaurantul la care revii din nou și din nou;
- Categoria Verified Vegan: Avocadoo (București). Criteriu de selecție: dedicat preparatelor vegane;
- Categoria Best Value For Money: La Plăcinte (București). Criteriu de selecție: mâncare bună la prețuri accesibile;
- Categoria Early Bird: J’ai Bistrot (București). Criteriu de selecție: mic-dejun pentru o zi grozavă.
„Premiile internaționale Bolt Food reprezintă modalitatea noastră de a recunoaște eforturile și angajamentul restaurantelor partenere, atât în pregătirea mâncărurilor delicioase, cât și în furnizarea unor servicii de înaltă calitate. Evaluarea participanților se face pe baza mai multor criterii prestabilite, cum ar fi numărul și calitatea comenzilor sau rating-ul general, însă voturile primite de la utilizatorii noștri în luna aprilie au avut un rol decisiv în alegerea câștigătorilor. Felicităm toți câștigătorii și mulțumim celor care și-au exprimat prin vot aprecierea pentru restaurantele lor preferate!”, a afirmat Bianca Dumitru, Manager de Țară al Bolt Food România.
Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este disponibil în cinci orașe din România: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Utilizatorii pot comanda mâncare prin descărcarea aplicației Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vizualiza restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația afișează prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație.
Bolt este o aplicație europeană cu misiunea de a facilita mobilitatea urbană, făcând-o mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Compania are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și este prezentă în peste 500 de orașe din Europa și Africa.
Sursa: Ziarul Financiar
Editor: Carmen Munteanu
FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.
Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:
Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,
Sponsorul Silver – Profi,
Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.
Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.
Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.
În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.
Comentariile sunt închise