UE caută producători alimentari interesați de expansiune către India

Între 6 și 12 Decembrie, Comisarul Agricol al Uniunii Europene Janusz Wojchiechowski va efectua o vizită în India pentru a promova interesele agricole europene în cadrul expoziției SIAL.

Comisarul își dorește să fie acompaniat de către persoane în funcții de conducere din industria agroalimentară europeană, care pot aplica pentru o invitație pentru delegația în cauză până în data de 15 iunie.

În anunțul publicat de către comisia europeană, reprezentantul comisiei afirmă că se caută în special persoane care nu au mai participat la astfel de delegații în trecut. Deși reprezentanți ai oricărei firme agroalimentară pot aplica, se caută în special producători de carne, ciocolată și confecții, lactate, uleiuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice și mai ales producătorii de alimente cu zonă geografică protejată.

De asemenea, sunt invitați să se alăture delegației și producătorii de articole conexe industriei agroalimentară, cum ar fi furajele.

Costurile asociate conferinței vor fi acoperite de către Comisia Europeană, cu excepția cazării și a zborurilor către Mumbai.

Sursă: Comisia Europeană

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.

Comentariile sunt închise