Sciccheria: 1,4 milioane de euro în primul an de activitate
Restaurantul Sciccheria, restaurant italian cu influențe siciliene, a fost lansat anul trecut de către antreprenorii Claudia și Luca Militello, Nelu Ianus și Cristina Neagu cu jumătate de milion de euro.
La un an după lansare, restaurantul a realizat o cifră de afacere de 1,4 milioane de euro și are zilnic aproximativ 130 de oaspeți.
„Credem cu tărie în conceptul nostru gastronomic și de business, așa că lucrăm deja la extinderea brandului. În următorii 5 ani, ne propunem să deținem și să operăm până la 8 restaurante Sciccheria”, a confirmat co-fondatoarea restaurantului italian, Claudia Militello.
Restaurantul se află în zona metropolitană a Bucureștiului și are 120 de locuri. Fondatorii își propun să recreeze modelul de afaceri în centrul Bucureștiului și să deschidă un restaurant până la finele anului, dar și în alte orașe precum Constanța și Cluj.
Pe lângă asta, antreprenorii analizează și piața internațională din Dubai, Londra, Paris și Roma.
Sursă: Forbes
Editor: Alexandra Băncilă

Comentariile sunt închise