Auchan închiriază 2.600 mp de spații de retail pentru U•Center

Auchan România a încheiat un contract de închiriere pentru o suprafață de 2.600 de metri pătrați la parterul celei de-a doua faze a proiectului de birouri U•Center, dezvoltat de compania Forte Partners în zona Tineretului. Retailerul intenționează să deschidă aici un magazin de tip supermarket.

Lucrările de construcție pentru a doua fază a complexului U•Center, care are o suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, au început în a doua jumătate a anului 2021 și se estimează că vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

Prima fază a proiectului U•Center, care a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022, a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021 și a fost închiriată în întregime de către clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT și Neuroaxis.

Forte Partners, compania deținută de frații Johny și Jihad Jabra și de Geo Mărgescu, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, în domeniul birourilor și al rezidențialului.

Sursă: Forbes

Editor: Daniel Goci


Comentariile sunt închise