Annabella a atins un număr de 100 de magazine în întreaga țară

Annabella, unul dintre cei mai puternici jucători cu capital românesc din comerţul alimentar, a ajuns la 100 de magazine la nivel naţional.

Reţeaua de magazine Annabella, fondată de antreprenorii Dorina şi Dan Mutu în urmă cu aproape trei decenii, a deschis primul său retail park în oraşul Horezu, judeţul Vâlcea, atingând astfel pragul de 100 de magazine la nivel naţional.

Această realizare remarcabilă a fost anunțată de Alexandru Șoacăte, vicepreședinte executiv al retailerului Annabella, pe platforma LinkedIn. Retail park-ul, denumit Annabella Horezu, este un proiect impresionant, care marchează un nou pas important în dezvoltarea companiei. Parcul de retail, conform informațiilor de pe site-ul companiei, ocupă o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați și include magazine ce găzduiesc branduri internaționale și naționale de modă, frumusețe și lifestyle, precum și un supermarket, un pet shop, o farmacie veterinară și o cafenea.

Annabella Horezu este primul retail park deschis de către Annabella și reprezintă o extindere semnificativă a portofoliului de magazine al retailerului. Cu această nouă adiție, Annabella demonstrează angajamentul său continuu de a oferi consumatorilor o gamă diversificată de produse și servicii de calitate.

Annabella a devenit un nume de referință în industria comerțului alimentar din România, construind o rețea solidă de magazine în întreaga țară. Fondată în anii ’90 de către Dorina și Dan Mutu, compania a parcurs un drum impresionant, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din piața alimentară autohtonă.

Filosofia Annabella se bazează pe valori precum calitatea, diversitatea și satisfacția clienților. Magazinul oferă o gamă largă de produse alimentare și non-alimentare, încurajând consumul responsabil și sănătos. Echipa Annabella este dedicată creării unei experiențe de cumpărare plăcute și oferirii unui serviciu impecabil clienților săi.

Cu deschiderea primului său retail park, Annabella demonstrează din nou inovația și capacitatea sa de a se adapta la nevoile și preferințele consumatorilor. Retail park-ul Annabella Horezu va aduce o nouă dimensiune experienței de cumpărare, oferind clienților o selecție variată de produse și facilități într-un mediu modern și confortabil.

 

Sursa: https://www.zf.ro/companii/annabella-unul-dintre-cei-mai-puternici-jucatori-cu-capital-romanesc-21916106

Editor: Carmen Munteanu


 

Comentariile sunt închise