La Finca by Alioli primește distincția „Restaurants From Spain”

Datorită fidelității sale continue față de conceptele artei gastronomice spaniole, José Antonio Hernández Pérez – Solórzano – ambasadorul spaniol către România – a înmânat restaurantului La Finca certificatul „Restaurants from Spain”.

Acest certificat atestă autenticitatea culturală al meniului și a ambianței prezente într-un restaurant ce servește cu precădere mâncare spaniolă și recunoaște eforturilor de promovare a culturii spaniole de către bucătari.

La noi, clienții au parte de o experiență spaniolă unică și autentică. Chefii care prepară cele mai bune delicatese spaniole au o experiență de peste 10 ani în bucătăriile din Spania. Chef Silviu Niculescu alături de Chef Rodica Plăcintă, împreună cu echipa sa, au calificat țara noastră la campionatul Mondial de Paella din Valencia,” a comentat un reprezentant al restaurantului.

Pentru a putea primi acest certificat, cel puțin un angajat al restaurantului trebuie să cunoască limba spaniolă, iar bucătarul trebuie să fie calificat în domeniu. De asemenea, meniul trebuie să fie alcătuit din cel puțin 60% mâncăruri de origine spaniolă, folosind ingrediente certificate IGP și DOP. Brandingul restaurantului trebuie, la rândul său, să reflecte identitatea spaniolă.

Sursă: Horeca Insign

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc


 

Comentariile sunt închise