Ministrul Economiei: „Toate programele în lucru vor fi continuate”

Ştefan Radu Oprea, noul ministru al Economiei, a explicat în detaliu cum viziunea sa asupra economiei naționale este bazată pe ceea ce el denumește patriotism economic.

Într-o postare pe pagina de Facebook a ministerului, Oprea a subliniat că, pe parcursul mandatului său, intenționează să continue toate programele aflate în desfășurare, dar va căuta și alte modalități de susținere și dezvoltare a antreprenoriatului și turismului.

Potrivit noului ministru, viziunea sa asupra economiei românești se bazează pe patriotismul economic și urmărește câteva obiective fundamentale. Acestea includ dezvoltarea lanțurilor valorice și a industriei, sporirea producției autohtone pentru a avea cât mai multe produse românești de calitate, sprijinirea mediului de afaceri și creșterea salariilor.

„Viziunea mea asupra economiei românești este una simplă, bazată pe patriotismul economic: dezvoltarea lanțurilor valorice și a industriei, sporirea producției autohtone, astfel încât să avem cât mai multe produse românești de calitate, sprijinirea mediului de afaceri și creșterea salariilor. Un lucru este cert: toate programele în lucru vor fi continuate, însă vom găsi și alte modalități pentru susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului și turismului românesc”, a subliniat Oprea.

În plus, Oprea a menționat că obiectivele sale ca ministru al Economiei sunt clare și sunt reflectate în Programul de Guvernare. În calitate de ministru, el își propune să implementeze aceste obiective pentru a sprijini dezvoltarea economică a României.

Una dintre principalele preocupări ale noului ministru este continuarea programelor deja în desfășurare. Oprea crede că aceste programe au un impact semnificativ asupra economiei și trebuie să fie continuate pentru a asigura stabilitatea și creșterea în diverse sectoare.

Cu toate acestea, Oprea este hotărât să exploreze și alte modalități prin care să susțină și să dezvolte antreprenoriatul și turismul românesc. El recunoaște importanța acestor domenii în economia țării și intenționează să le sprijine prin măsuri concrete și strategii eficiente.

Noul ministru al Economiei a adăugat că Programul de Guvernare oferă o direcție clară pentru implementarea politicilor economice și că el va lucra în strânsă colaborare cu colegii săi pentru a atinge obiectivele propuse. În final, Ştefan Radu Oprea și-a exprimat încrederea în reușita eforturilor comune în vederea stimulării economiei românești și creării unui mediu favorabil pentru întreprinderi și turism.

Sursă: Forbes

Editor: Daniel Goci


Comentariile sunt închise