Noi parteneri de vârf la BucharestFoodSummit Ediția a VI-a, 11-13 octombrie 2023

În data de 11-13 octombrie 2023, Bucureștiul se pregătește să găzduiască cea de-a șasea ediție a BucharestFoodSummit, un mare eveniment pentru agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa din România și Sud-Estul Europei. Acesta se află deja la a VI-a ediție.

Ne bucurăm că Auchan susține BucharestFoodSummit Ediția a VI-a, ca Sustenability Sponsor, și oferă soluții de interes atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru consumatori.

Marii antreprenori, producători, finanțiști, bancheri, cercetători, fermieri, instituții de învățământ și autorități centrale și locale, transformă acest summit într-un loc de întâlnire și schimb de idei de prim rang între actorii esențiali ai foodbiz-ului românesc.

De ce să participați la BucharestFoodSummit, ediția a VI-a?

  • Aflați cele mai noi tendințe de la cei mai importanți jucători de pe piața națională și internațională.
  • Vă întâlniți cu cei mai importanți decidenți din business și administrația din Europa de Sud-Est care explică perspectivele României în zonă.
  • Descoperiți informații noi de la sute de fermieri, producători, procesatori, retaileri, consumatori, decidenți HoReCa.
  • Găsiți cele mai bune soluții de sustenabilitatea pentru o dezvoltare durabilă a businessului.
  • Întâlnirile 1 la 1 cu cei mai importanți decidenți și oportunități de a încheia business imediat.
  • Învățați din experiențele și poveștile de succes ale partenerilor, competitorilor și specialiștilor.
  • Descoperiți produsele extraordinare ale Stațiunilor de Cercetare-Dezvoltare-Inovare ale A.S.A.S. și ale unor producători tradițională.

Până pe 15 iulie, BucharestFoodSummit oferă un discount de 25% pentru participanții care vor să profite de oportunitatea de a învăța de la cei mai buni, de a-și mări businessul, de a dezvolta parteneriate și de a explora perspectivele viitoare ale sectorului.

La BucharestFoodSummit, ediția a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil!

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.bucharestfoodsummit.ro

 

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise