Grupul CAI Curtici, în parteneriat cu TimișoaraFoodSummit 2023

Un partener de încredere vine alături de cea de-a doua ediție TimișoaraFoodSummit, eveniment dedicat agribusiness-ului, producției alimentare, producției de băuturi, retail și HoReCa în Banat, România și Europa de Sud-Est.

Dimitrie MuscăVă prezentăm noul nostru sponsor pentru categoria „Integrare de Succes” – CAI Curtici, proprietatea familiei Muscă. Dimitrie Muscă este un renumit fermier, antreprenor de mare performanță, o voce sonoră care permanent cere respectarea drepturilor fermierilor.

TimișoaraFoodSummit este o platformă de business care aduce laolaltă antreprenori și conducătorii din industria Foodbiz, conducătorii din autoritățile centrale și locale și conducători academici, oferindu-le oportunitatea de a face business imediat, de a găsi parteneri și finanțări.

CAI Curtici va oferi produse de excepție tuturor participanților și va găzdui o minunată seară pentru participanții de excepție din toate Banaturile, din toată țara și nu numai.

Grupul CAI Curtici este un model de integrare aproape unic în România. Peste 55 de mii de porci, peste 3000 de vaci, peste 7500 de hectare de teren arabil, sere, livezii, silozuri, fabrici de procesare, magazine de desfacere, toate închizând lanțul alimentar „from farm to fork”, cerut de Uniunea Europeană, cerut de eficiența de business, atât de rar în România! CAI Curtici începe dimineața activitățile productive, iar seara își închide în magazinele proprii circuitul financiar. Călin și Dimitrie Muscă sunt un exemplu care ar trebui predat în universități.

Vă așteptăm alături de noi la TimișoaraFoodSummit, pe 22-23 noiembrie 2023, în Capitala Europeană a Culturii, Timișoara. Să facem business imediat!

🍽Toți participanții își pot expune GRATUIT mostre/produse realizate de companiile pe care le reprezintă, cu condiția de a înscrie minimum doi participanți la conferințele din ziua când doresc să expună. Locurile se vor ocupa în funcție de ordinea înscrierii și spațiul expozițional disponibil.

📢Sponsori : Profi (Sponsor Silver) ; CAI Curtici (Sponsor „Integrare de succes) ;

📢Parteneri: Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Biriș Goran SPARL, Mirdatod Ibănești ( Partener Degustare), ASAS, ASPES;

📢 Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru a vă înregistra, vă rugăm să accesați www.timisoarafoodsummit.ro

 

Editor: Alexandra Băncilă

 


 

Comentariile sunt închise