5 to go extinde rețeaua de servicii cu vending snacks

5 to go extinde cu succes orizonturile sale de afaceri prin preluarea unei minirețele de vending snacks, o mișcare strategică care va duce la crearea brandului “Fast Shop by 5 to go”.

Această inițiativă are ca scop dezvoltarea unei rețele de puncte de vânzare rapide în toate orașele unde partenerii de franciză sunt interesați să investească într-un sistem de vânzare rapidă disponibil non-stop, sub marca 5 to go.

Cu o investiție inițială de 50.000 de euro, 5 to go răspunde nevoii crescute a francizaților care activează în locații mai puțin convenabile pentru comerț, cum ar fi spitalele, birourile, gările și aeroporturile, de a oferi produse clienților lor pe tot parcursul zilei. Deși momentan există doar cinci locații operaționale, se preconizează o creștere rapidă, cu planuri de a deschide 500 de puncte de vânzare Fast Shop în întreaga țară în următorii trei ani.

“Fast Shop by 5 to go” nu doar consolidează relația cu francizații actuali, ci și deschide noi oportunități de afaceri. Segmentul vending, care completează activitatea cafenelelor existente, implică resurse reduse și are un potențial semnificativ. Aparaturile de vending sunt de ultimă generație, asigurând temperatură controlată și un sistem modern de raportare și gestionare a stocului.

Sub brandul 5 to go, Fast Shop va oferi o gamă variată de produse, inclusiv băuturi pe bază de cafea, capsule compatibile Nespresso, cookies organici, salted pretzels și băuturi răcoritoare. Acest pas reprezintă o extindere naturală pentru 5 to go, un lanț de cafenele în creștere rapidă cu aproape 500 de unități în Europa de Est și cel mai accesat concept de franciză din România.

 

Sursă: Progresiv.ro

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise