Fornetti, cea mai bună rețea europeană de franciză a anului

Într-o ceremonie de prestigiu desfășurată la Bruxelles, Fornetti a fost onorată cu titlul de “Cea Mai Bună Rețea Europeană de Franciză a Anului” de către Asociația Europeană de Franciză. Această recunoaștere impresionantă a consolidat poziția de lider a companiei în industria panificației și francizei.

Martin Udvarev, directorul general al Fornetti România, a avut onoarea de a prelua distincția în numele companiei. Acest premiu a fost primit cu entuziasm, reprezentând o realizare semnificativă pentru Fornetti, marcând recunoașterea muncii lor susținute și a strategiei coerente.

Fornetti, o companie cu sediul central în Kecskemét, Ungaria, are o experiență de 25 de ani în industria panificației și a reușit să se extindă cu succes în 17 țări europene. Cu peste 1.200 de angajați în unitățile proprii din Ungaria, România și Bulgaria, și cu mai mult de 15.000 de angajați în rețeaua lor de franciză, Fornetti a creat o puternică prezență pe piața europeană.

Compania oferă o gamă vastă de peste 200 de produse de panificație, disponibile în aproximativ 3.500 de puncte de vânzare din Europa, cu accent pe sectoarele de retail și HoReCa. De asemenea, Fornetti a demonstrat o abilitate remarcabilă de adaptare la schimbările din piață, deschizând peste 100 de magazine noi în fiecare an în timpul pandemiei, în timp ce modernizează constant magazinele existente.

Cu acest premiu prestigios, Fornetti continuă să-și consolideze poziția ca un lider de încredere în industria panificației și francizei europene.

Sursă: Moneybuzz

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise