Caviar românesc de clasă mondială

Într-o mișcare inovatoare pentru industria alimentară românească, Cooperativa “Țara Mea” a intrat în lumina reflectoarelor cu lansarea primei producții de caviar din România.

Cu mai mult de 1 tonă de caviar românesc livrată iarna trecută, această cooperativă agricolă devine un punct de referință pentru calitatea și inovația în producția de alimente autohtone.

Situată în Timișoara, cea mai mare fermă piscicolă și fabrică de procesare din România, aparținând Cooperativii “Țara Mea”, dispune de două linii de producție distincte. Una se ocupă de peștele de calibru mare, în timp ce cealaltă se axează pe peștele de calibru mic. În plus, unitatea este dotată cu facilități pentru ambalare, camere de afumare și depozitare.

Caviarul românesc este extras din propria fermă de creștere a crapului, păstrăvului și sturionului. Acest proces garantează calitatea și prospețimea produsului final. Fabrica din Timișoara acoperă o suprafață de aproximativ 6 hectare și poate livra impresionanta cantitate de 100 de tone de pește finit lunar și 10 tone de caviar anual.

Cu activități variate, Cooperativa “Țara Mea” reprezintă nu doar o inovație în industria alimentară, ci și un exemplu de cooperare integrată. De la agricultură și creșterea animalelor până la producția de lactate, conserve, mezeluri, caviar, pește și produse de băcănie, “Țara Mea” demonstrează angajamentul său față de produsele 100% românești și de înaltă calitate. Cu caviarul românesc de clasă mondială pe rafturile magazinelor, Cooperativa “Țara Mea” promite să continue să impresioneze cu inovații în viitorul industriei alimentare românești.

Sursă: Moneybuzz

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise