Nestlé România înregistrează o creștere de 19% în primele 9 luni

Nestlé România a anunțat rezultate financiare impresionante pentru primele nouă luni ale anului 2023, înregistrând o creștere organică de 19%. Această performanță semnificativă reprezintă o continuare a succesului companiei în piața românească.

Creșterea organică de 19% a Nestlé România a fost susținută de o varietate de factori. Silvia Sticlea, Country Manager Nestlé România, a subliniat că această creștere a fost posibilă datorită portofoliului diversificat al companiei, care include produse fabricate la cele mai înalte standarde de calitate. Compania s-a implicat în proiecte de responsabilitate socială și a făcut donații în valoare de 121.723 de Euro către Banca pentru Alimente, ajutând comunitatea locală.

În plus, Nestlé România și-a păstrat popularitatea în rândul consumatorilor români, mulțumindu-le pentru încrederea acordată. Cu o echipă dedicată și pasionată, Nestlé a reușit să ofere produse de calitate și să se mențină între preferințele consumatorilor.

În cadrul strategiei sale globale, Nestlé pune accentul pe promovarea nutriției sănătoase și a unei diete echilibrate. Compania s-a angajat să crească vânzările produselor sale mai nutritive cu 20-25 miliarde CHF până în 2030.

De asemenea, Nestlé sărbătorește zece ani de la lansarea programului Nestlé Needs YOUth, care are ca scop îmbunătățirea șanselor de angajare pentru tineri. Programul oferă stagii de practică, ucenicie, training online și sprijin pentru tinerii care doresc să-și dezvolte abilitățile și să se angajeze în diverse domenii, inclusiv agricultură.

Nestlé România și-a consolidat astfel poziția în piața locală și a demonstrat angajamentul său pentru o creștere sustenabilă, responsabilă social și orientată către nutriție și sănătate. Cu o creștere organică de 19% și o implicare constantă în comunitate, Nestlé se dovedește a fi o forță pozitivă în economia României.

Sursă: Retail & FMGC

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise