INDRAGRA își deschide porțile

Azi, 25 octombrie 2023, se deschid porțile INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023. Târgul se va desfășura în perioada 25 – 29 octombrie și este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

La eveniment participă peste 550 de companii pe o suprafața expozițională de peste 30.000 mp.

Participanții la eveniment pot descoperi noutățile din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei. Către INDAGRA se îndreptă companiile de profil din România și din străinătate fiind o ocazie de a întâlni parteneri de afaceri într-un cadru de business.

Țările care au reprezentare la târg sunt: Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Italia, Liban, Marea Britanie, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria, evenimentul având un grad de internaționalizare de 38%.

Organizare

SALONUL DE AGRICULTURĂ – PAVILION B1

ZONA A – material săditor, semințe, îngrășăminte

ZONA B – zootehnie/viticultură

ZONA C – mașini, utilaje și echipamente agricole

ZONA D – tehnologii și echipamente pentru irigații, sere și solarii

SALONUL UTILAJELOR AGRICOLE – platformele exterioare 1, 4, 10, 11, V5, V6, 12, 13 și Aleea Negustorilor.

Platformele 12 și 13 – zonă special amenajată pentru animale: ovine, bovine, cabaline și păsări.

SECTORIZARE INDAGRA FOOD

Pavilion B2 – utilaje si echipamente pentru industria alimentară, produse alimentare și materii prime.

Platformele exterioare – Pl.B1, Aleea Crown, Aleea Negustorilor: retaileri, comercianți, producători din industria alimentară.

Pe lângă partea expozițională, conceptul INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 oferă participanților și un program de activități conexe tematice.

Conferințe

US TRADE TALKS FORUM – organizat pe 26 octombrie, ora 10:00, în sala Madgearu – de către Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada SUA în România, cu participarea reprezentanților de decizie guvernamentali și ai companiilor din România, Bulgaria, Moldova și Ucraina, prezente la INDAGRA.

Conferința „Orizonturi ale Planului Strategic 2023-2027″, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală-26 octombrie, în Sala Titulescu din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Conferința „Cooperative agricole în pragul unui nou exercițiu financiar”– organizată de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă –27 octombrie, în Sala Madgearu din pavilonul B3, începând cu ora 10:00.

Conferințele organizate de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București -28 octombrie, în Sala Madgearu din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14 :00,:

  • Risipa alimentară: o abordare sustenabilă în contextul Strategiei Green Deal a Uniunii Europene;

  • Aspecte privind producerea și utilizarea unui preparat furajer destinat îmbunătățirii performanțelor vacilor de lapte;

  • Evaluarea autenticității în pensiunile rurale din România;

  • Utilizarea fibrelor vegetale în produsele de carne;

  • Microalgele – o nouă sursă de Omega-3.

Simpozionul Tehnico – Știintific organizat de Asociația Generală a Frigotehniștilor din România. Acesta se desfășoară pe 28 octombrie în Sala Titulescu din pavilionul B3, în intervalul orar 11:00 – 15:00.

Sursa: INDAGRA.ro

Editor: Irina Bogdan


Comentariile sunt închise