Bucurie culinară la The Grill: meniu tradițional cu note festive

În preajma sărbătorilor, The Grill, unul dintre restaurantele de referință din România, îmbogățește experiența gastronomică prin adăugarea unei selecții de produse tradiționale festive românești.

Într-un interviu exclusiv pentru FoodBiz cu co-fondatorul The Grill, Marian Damian, dezvăluim detaliile noului meniu pregătit cu grijă pentru perioada sărbătorilor.

“Avem o mică fermă unde creștem porci pe care îi sacrificăm săptămânal pentru a crea produse tradiționale autentice de sărbători. Vom oferi platouri speciale cu o varietate de delicii românești tradiționale, inclusiv cârnați, caltaboși, tobă, sarmale și salată de beuf”, declară entuziasmat Marian Damian.

Pentru cei cu o pasiune pentru dulciuri, The Grill pregătește un deliciu adițional, având un departament de patiserie în plină dezvoltare. Damian mărturisește:

“Am introdus noi produse preparate în restaurant, precum cozonaci, ciocolată de casă și turtă dulce.”

Cu toate acestea, respectul față de personalul dedicat se reflectă și în decizia de a nu ține restaurantul deschis nici de Crăciun, nici de Anul Nou.

“Este o perioadă specială pentru toți, și credem că personalul nostru merită să petreacă aceste momente alături de cei dragi. Astfel, preferăm să le oferim o pauză bine meritată,” adaugă antreprenorul.

Astfel, The Grill nu doar aduce pe masă arome autentice și tradiționale, ci și transmite un mesaj de grijă și considerație pentru întreaga sa echipă, contribuind la atmosfera călduroasă și primitoare a sărbătorilor de iarnă.

 

Autor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise