Auchan GO: revoluția retailului în România

Într-o mișcare îndrăzneață, Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri din Franța, pregătește lansarea primului magazin complet automatizat din România sub brandul Auchan GO. Anunțul a fost făcut în premieră de către Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing, și Teodor Șerban, Director Eficiență și Proiecte, la Conferința Progresiv – Back to the Future.

“Auchan GO este un concept în care avem tehnologie, cunoaștem nevoile clienților și încercăm astfel să realizăm o experiență de cumpărături plăcută, fluidă. Fără case de marcat, fără coșuri, fără numerar – singurul lucru de care ai nevoie e aplicația Auchan și un card bancar înrolat în aplicație” declară Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing la Auchan.

Conceptul Auchan GO promite o experiență de cumpărături inovatoare și eficientă, eliminând casele de marcat, coșurile și plata cash. Cu ajutorul aplicației Auchan și a unui card bancar înrolat în aplicație, clienții pot naviga liber și plăti automat produsele.

Magazinul Auchan GO, ce va fi deschis în aprilie 2024 în București, va avea o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați și va oferi peste 1.500 de SKU-uri (stock keeping unit) din 20 de categorii. Dotat cu peste 70 de camere și 3.000 de senzori, acest spațiu va digitaliza complet experiența de cumpărături.

Auchan GO marchează un moment de cotitură în retailul românesc, fiind prima locație complet automatizată lansată de o rețea de retail din țară. Inspirat de succesul din Franța și Polonia, Auchan își propune să extindă acest concept în următorii ani, oferind oportunități inedite într-un peisaj comercial în continuă schimbare.

Sursă: Revista Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise