Studiu – Kaufland oferă cel mai bun raport preț-calitate

 

În urma celui mai recent studiu desfășurat în rândul consumatorilor români, în anul 2019, pentru desemnarea lanțului de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate din România, Kaufland România a obținut locul întâi.

Certificarea Best Buy Award a fost acordată magazinelor Kaufland pentru perioada 2019-2020, pe baza voturilor exprimate direct de către consumatorii români.

În această categorie, Kaufland România a concurat cu alte companii din piața de retail și a fost desemnat de cel mai mare număr de votanți, drept retailerul care le pune la dispoziție românilor produse de calitate la cel mai bun preț de pe piață.

Certificatul reprezintă o garanție la nivelul pieței, fiind oferit de către compania independentă ICERTIAS, a cărei misiune este să descopere cele mai bune oferte de pe piață și să îndrume consumatorii către ele.

Aceasta este a treia certificare Best Buy consecutivă pe care Kaufland o primește pentru cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.

Cercetarea s-a bazat numai pe voturile consumatorilor români. Ei au ales, ținând cont de propriile opinii, experiențe personale și percepții, lanțul de retail care oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Această certificare ne onorează cu atât mai mult cu cât nu este prima. Cea pentru 2019/2020 demonstrează că am performat pe măsura votului de încredere acordat de clienți anterior. Tocmai pentru a menține gradul lor ridicat de satisfacție, vom continua să investim în îmbunătățirea experienței de cumpărături”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Studiul a fost realizat în ianuarie 2019 de compania elvețiană independentă ICERTIAS, în conformitate cu metodologii recunoscute internațional. Eșantionul reprezentativ a constat în 1.200 respondenți utilizatori de internet, cu vârste de peste 15 ani. Cercetarea a fost efectuată prin intermediul chestionarelor online.

Programul de certificare Best Buy Award este unul periodic, care ia pulsul consumatorilor în ceea ce privește numeroase categorii de produse și servicii. Astfel, sunt selectate acelea care reușesc să pună la dispoziție cea mai bună calitate la cel mai bun preț.


Te-ar mai putea interesa și…

Kaufland România – „Angajator de Top”

 

Comentariile sunt închise