FoodIntelForum 2019, cel mai important eveniment al verii din agribusiness!

BUCUREȘTI, 12 IUNIE

Cum va arăta viitoarea Politică Agricolă Comună post 2020 și, mai ales, cum vor fi direcționați banii, sunt câteva din întrebările care se află, la acest moment, pe buzele tuturor celor implicați în agricultură. Și nu sunt singurele, pentru că toată lumea vrea să știe dacă vom avea la dispoziție fonduri mai mari sau mai poate mai mici, cine pierde și cine câștigă sau care vor fi principalele modificari ale viitorului PNDR (Planul Strategic 2021-2027).

Veți putea afla mai multe cu privire la ceea ce ne așteaptă în viitorii ani doar la  FoodIntelForum 2019, conferință internațională dedicată sectorului agribusiness, organizată în data de 18 iunie la Academia de Studii Economice București (sălile Virgil Madgearu, Constantin Bărbulescu și Aula Magna).

Agenda evenimentului include o gamă largă de teme de discuție, de la noile tehnologii digitale pentru controlul întregului ciclu de producție (de la sămânță, până la masă), “A treia revoluție agrară”, “Interconectarea tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HoReCa”, Eficientizarea fiscalizării și finanțărilor în foodbiz, până la “Reducerea zilnică a timpului de lucru și reducerea în fiecare zi a costurilor de lucru”. Și sunt doar câteva dintre temele zilei.

La eveniment vor participa antreprenori de top ai României, cum ar fi Jean Valvis, Cristiana Copos, Ion Biriș si Nicolae Badea, precum și autorități și companii importante cu activitate în agricultură, industria alimentară și HoReCa.

Mai multe informații despre agenda evenimentului puteti găsi în PROGRAM.

După succesul înregistrat la ediția de anul trecut, FoodIntelForum a devenit un punct de referinta in dezbaterile de business din România. Evenimentul este organizat de Event Space, în colaborare cu CEC Bank, Academia de Studii Economice din București, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, ASPES – Asociaţia pentru Studii şi Prognoze Economico-Sociale, Computerland.

Partenerii media: FoodBiz, Tvr Internațíonal, Economistul, Agrostandard si Phoenix.

Pentru mai multe detalii: Ioana Stefanco 0755 135 000, contact@eventspace.ro


Citește și: FoodIntelForum 2019 reunește profesioniștii din industria agroalimentară și de băuturi, agribusiness și HORECA

 

Comentariile sunt închise