Jean Valvis, primul antreprenor român care s-a hotărât să preia brandul de țară pe cont propriu!

Jean Valvis exportă Aqua Carpatica în 11 țări și s-a hotărât să preia promovarea brandului de țară pe cont propriu! Anvergura unui antreprenor de prim rang greco-elvețiano-român va fi demonstrată marți, 18 iunie, la FoodIntelForum, conferință internațională dedicată sectorului agribusiness, un eveniment organizat la Academia de Studii Economice (ASE) București, Aula Magna, în fața câtorva sute de oameni de afaceri, autorități, cadre didactice și studenți.

Jean Valvis este primul antreprenor român care declară oficial că nu mai are răbdare să hotărască alții când începe construcția brandului de țară. Aqua Carpatica este fanionul cu care vrea să definească imaginea României în lume.

La evenimentul din 18 iunie, cel mai important eveniment al verii din agribusiness, vor participa și alți antreprenori de top ai României, cum ar fi Cristiana Copos, Ion Biriș și Nicolae Badea, precum și autorități și companii importante cu activitate în agricultură, industria alimentară și HoReCa.

Mai multe informații despre agenda evenimentului puteti găsi în PROGRAM.

După succesul înregistrat la ediția de anul trecutFoodIntelForum a devenit un punct de referinta in dezbaterile de business din România. Evenimentul este organizat de Event Space, în colaborare cu CEC Bank, Academia de Studii Economice din București, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, ASPES – Asociaţia pentru Studii şi Prognoze Economico-Sociale, Computerland.

Partenerii media: FoodBiz, Tvr Internațíonal, Economistul, Agrostandard și Phoenix Media.

Pentru mai multe detalii: Ioana Stefanco 0755 135 000, contact@eventspace.ro


 

vezi și…

FoodIntelForum 2019, cel mai important eveniment al verii din agribusiness!

Comentariile sunt închise