Panel Agrointeligența la BucharestFoodSummit 2019

 

BucharestFoodSummit Ediția a II-a, 12-14 noiembrie 2019 are un nou partener de top, Grupul Agrointeligența, condus de Vlad Macovei. Acesta anunța acum o săptămână alianța dintre cele 2 grupuri și organizarea sub cupola Agrointeligența a unui panel cu tema: “Cum realizăm o alianță reală și eficientă între producătorii agroalimentari români, consumatori și retaileri pentru a domina piața internă”.

Panelul de dezbateri va avea loc marți, 12 noiembrie, de la 11.30 la Academia de Studii Economice (ASE), Sala Madgearu. Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul agrointel.ro și pe pagina de Facebook Agrointeligența. Mai multe detalii despre Bucharest Food Summit 2019, aici: http://bucharestfoodsummit.ro/program/.

Vrem să oferim rezultate concrete antreprenorilor din sectorul agroalimentar, așa cum o facem de fiecare dată la Agrointeligența. Vom aduce la aceeași masă toți jucătorii importanți din sector, cele mai influente personalități care pot desena o strategie eficientă de a echilibra balanța comercială cu produse agroalimentare a României prin recucerirea pieței interne, adică a consumatorului român. Mulțumesc organizatorilor Bucharest Food Summit pentru parteneriatul agreat cu Grupul Agrointeligența. Vă aștept cu interes maxim la eveniment pe dumneavoastră, cei care doriți să puneți umărul la implementarea unei strategii funcționale pentru o alianță între producătorii agroalimentari, retaileri și consumatori”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența, care va fi și moderatorul conferinței menționate din cadrul Bucharest Food Summit 2019.


vezi și…

De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019? 

 

 

Comentariile sunt închise