Federația Industriei Hoteliere din România participă la Bucharest Food Summit 2019!

Federația Industriei Hoteliere din România, reprezentată de Călin Ile, președintele organizației, va fi prezentă și la ediția din acest an a Bucharest Food Summit, continuând astfel parteneriatul de succes din 2018. Călin Ile va fi speaker în cadrul panelului „Evoluția calității forței de muncă în agribusiness și HORECA în Europa Centrală și de Sud-Est” din 12 noiembrie, având ca temă „3 soluții practice pentru îmbunătățirea calității serviciilor și rezolvarea uriașei crize a forței de muncă”.

Panelul își propune să aducă în discuție principalele probleme privind forța de muncă din industriile menționate, în vederea identificării unor soluții viabile adaptate realității și, mai ales, nevoilor din țara noastră.

Bucharest Food Summit, unul dintre cele mai importante evenimente ale acestei toamne din domeniul agriculturii, producției alimentare, logisticii și HORECA din România și regiune, va avea loc în perioada 12-14 noiembrie la Academia de Studii Economice și Hotel Sheraton, București.

Ediția din acest an se poziționează ca un eveniment de o și mai mare anvergură, reunind personalități importante din mediul de afaceri, academic, politicieni, precum și autorități importante din structurile administrative. 


vezi și…

De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019? 

 

 

Comentariile sunt închise