Agrointeligența Summit 2019: Balul Fermierilor, deschis de conferința “100 de soluții pentru viitorul satului românesc”

31 octombrie 2019

Nu ratați pe 31 octombrie!

Agrointeligența Summit 2019: Balul Fermierilor, deschis de conferința “100 de soluții pentru viitorul satului românesc”
Impact maxim pentru fermieri și companiile de agribusiness. Pentru prima dată în istoria presei agricole din România, soluțiile oferite de fermieri pentru rezolvarea problemelor din agricultură vor fi prezentate coerent, într-un cadru organizat ce include o conferință de top și un număr special al revistei Agrointeligența.
Grupul Agrointeligența, în parteneriat strategic cu Btvideo, anunță organizarea evenimentului media al anului în agricultură, Balul Fermierilor, ediția a șasea, împreună cu o conferință de cea mai înaltă ținută, Agrointeligența Summit 2019 – 100 de soluții pentru viitorul satului românesc.

Agrointeligența Summit 2019 se va desfășura în după-amiaza zilei de 31 octombrie 2019, iar Balul Fermierilor imediat după aceea, în seara zilei menționate. Evenimentul este organizat de Grupul Agrointeligența în parteneriat de organizare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) București și va avea loc în campusul USAMV.

“Sunt extrem de onorat și bucuros că le putem oferi fermierilor dar și partenerilor acest format all-in-one al unui eveniment media care să acopere tot interesul de comunicare al momentului în agricultură. Agrointeligența Summit 2019 înseamnă, practic, enunțarea celor mai importante soluții, ale fermierilor și partenerilor, pentru problemele agriculturii și ce trebuie îndreptat pentru ca lucrurile să meargă mai bine. Este un format constructiv și eficient, pe care l-am gândit să fie bazat pe soluții, care să fie prezentate și susțiunte în fața decidenților politici și administrativi. Împreună cu partenerii noștri de la Btvideo vom face cea mai de impact comunicare video a unui eveniment organizat pentru fermieri în România. Mulțumesc rectorului Sorin Cîmpeanu pentru decizia de a ne fi partener în cadrul acestui de eveniment, considerând că este o idee foarte bună ceea ce vrem noi să facem. Este și un mesaj strategic pe care vrem să-l transmitem prin organizarea Agrointeligența Summit 2019 la USAMV: Următoarea generație de fermieri este extrem de importantă pentru noi. Îi aștept cu drag pe fermieri și companiile de agribusiness să ne fie aproape și să participe la evenimentul nostru, vor avea numai de câștigat! Cei care au soluție pentru viitorul satului românesc, pentru viitorul agriculturii naționale, să vină alături de noi, îi invit să ia legătura cu mine pentru a putea fi inclus în proiect”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

Mai multe detalii:  Agrointeligența Summit 2019


Vezi și…

Cei mai importanți lideri ai business-ului românesc prezenți la Masterclass-ul de Leadership organizat de Bucharest Food Summit (partea I)

 

 

Comentariile sunt închise