AGROW – Fermieri și Experți, Agricultura în dialog

Pe data de 20 noiembrie la Hotel Sheraton București va avea loc prima ediție a conferinței „AGROW – Fermieri și Experți, Agricultura în dialog”. Evenimentul reunește specialiști și fermieri din toate categoriile: mici, mijlocii, mari în dialog despre Agricultura practicată în România.

Panelurile vor fi moderate de Georgeta Dicu, Cercetător și Ameliorator de porumb, care va genera o serie de discuții constructive alături de unii dintre cei mai respectați specialiști din domeniul agricol.

Printre invitații speciali se numără:

  • Dr. Ing. Valeriu Tabără, Președinte ASAS Gheorghe Ionescu Sisești
  • Prof Dr. Viorel Ion, Prodecan Facultatea de Agricultură USAMV București
  • Ing. Cătălin Cristian Șimotă, Director general Institutul Național de Cercetare, Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie și Protecția Mediului
  • Ing. Elena Mateescu, Director General ANM București
  • Nicoleta Dragomir, Redactor șef Revista Ferma, inițiatorul proiectului „Susținem Învățământul Preuniversitar Agricol”

În cadrul conferinței AGROW vor avea loc discuții ample și schimburi de idei ce vizează progresul agriculturii din România. Printre cei care sprijină realizarea acestui eveniment se numără Rofert, Expert Agribusiness, BioAtlantis, SemințeFundulea, revistele FoodBiz și Ferma.


vezi și…

Masterclass de leadership, organizat de Bucharest Food Summit: La cine apelezi când ai probleme în carieră sau de viață? (partea II)

 

Comentariile sunt închise