Cea de-a X-a editie a conferinței internaționale „The Future of Europe”

Departamentul de Relații Economice Internaționale din cadrul Facultatii de Relații Economice Internaționale (Academia de Studii Economice din București) organizează, în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2019,  cea de-a X-a editie a Conferinței Internaționale “Future of Europe” – FoE 2019. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Banca Națională a României și beneficiază de sprijinul Bingham Centre For The Rule of Law and Reconnect.

“Este o editie specială, care cred că ne dă argumentele ca să transformăm aceste conferințe într-un brand. Asa cum un brand este și va rămâne Facultatea de Relații Economice Internaționale. În numele facultății dați-mi voie să vă multumesc pentru participare, atât invitaților din străinătate, cât și tuturor celor care s-au înscris în a prezenta și disemina rezultatele cercetării dintr-un domeniu deosebit de provocator si anume cel al Europei – al viitorului Europei, într-un context foarte dinamic”, s-a adresat Gheorghe Hurduzeu, decanul Facultății de Relații Economice Internaționale (REI) din cadrul ASE București celor prezenți la deschidea conferinței.

Pe lista speakerilor la cea de-a X-a editie a Conferinței Internaționale “Future of Europe” – FoE 2019 se numără reprezentanți importanți ai BNR, ASE București, dar și ai unor universități de prestigiu din străinătate.  Agenda evenimentului  o puteți vedea aici:

http://www.rei.cercetare.ase.ro/FoE_Conference/Program%20FoE%202019_draftul%201_23%20octombrie.pdf


alte articole…

AGROW – Fermieri și Experți, Agricultura în dialog

Peste 950 companii participă la Indagra 2019

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim