POLI, brandul numărul 1 în Europa de produse din carne de pui, lansat și în România

Lansat în 1974 în fosta Iugoslavie, POLI este primul produs de tip „Carnati de Bologna” exclusiv din carne de pui creat în Europa. Deși ambalajul și identitatea brandului au fost reînnoite în ultimii ani, interiorul său a rămas neschimbat, pentru că respectă rețeta originală lansată acum mai bine de 40 de ani. Gamele lansate în România sunt Poli hammy 400 g, Poli hammy feliat 125 g, Poli frankfurter 260 g și Poli mini frankfurter 130 g. Produsele Poli conțin 90% carne de pui de cea mai bună calitate, atent selecționată. Gustari cu Poli sunt incluse în meniul zilnic a peste 3 milioane de europeni, în nenumărate rețete și pot fi descoperite pe site-ul http://madaboutpoli.ro.

Perutnina România face parte din grupul de firme Perutnina Ptuj, cel mai important producător şi procesator de carne de pui din Sud-Estul Europei. Cu 115 ani de tradiție, Perutnina Ptuj şi-a construit renumele de producător şi specialist în carne şi preparate din pui şi curcan prin calitatea excelentă a produselor. Astăzi, Grupul Perutnina Ptuj este cel mai important furnizor de carne si preparate din pui și curcan din Balcani, oferind zilnic preparate gustoase în peste 22 de țări.

”Suntem unul dintre puținele sisteme din lume care folosesc așa-numitele “lanțuri verticale” în contextul producției alimentare și datorită acestui sistem complet integrat avem control 100 % asupra fiecărei etape din proces. Avem culturi de cereale, incubatoare și ferme proprii  în Slovenia, Bosnia & Herțegovina, Serbia și Croația. Datorită circuitului complet integrat, produsele noastre ajung practic de pe câmp, pe masă ”, a declarat Florin Lupu, Managing Director Perutnina România.

Perutnina Ptuj și-a început povestea în 1905, în orașul Ptuj.

Producătorul sloven se mândrește cu conceptul de trasabilitate prin care controlează întreg sistemul de producție, de la culturile din câmp și până pe rafturile supermarketurilor, de unde produsele sale din carne de pui și curcan ajung în casele a milioane de consumatori în fiecare zi. Hrana păsărilor este produsă intern și constă într-un mix de cereale, minerale și vitamine, fără adaos de hormoni de creștere sau antibiotice. Păsările cresc la sol, free range, în comunități cu densitate redusă, pentru a se dezvolta echilibrat și armonios, fapt care garantează gustul unic al produselor Perutnina Ptuj.

Liniile de producție și laboratoarele Perutnina Ptuj sunt dotate cu cele mai avansate tehnologii pentru a asigura calitatea premium a produselor finale, distribuite în peste 22 de țări din Europa și nu numai. În plus, sistemul circular implementat în 2012 urmează prevederile EU2020 de reducere a emisiilor de carbon și a eficientizării consumului de energie, asigurând o linie de producție prietenoasă cu mediul. Produsele Poli vor putea fi găsite atât în modern trade (Auchan, Carrefour Hipermarket, Carrefour Market, Kaufland, Metro, Profi, Cora, Selgros) cât şi în magazinele tradiţionale şi HORECA.

Date despre Perutnina România

Perutnina România are sediul în Braşov şi este prezentă pe piaţă din 2007. Compania şi-a început activitatea prin comercializarea de carne congelată, astăzi având un portofoliu vast de produse preparate din pui şi curcan.

Perutnina este singurul producător prezent în piaţa din România care are în portofoliu produse fără GLUTEN  şi certificate HALAL (carnea HALAL este considerată cea mai curată carne, fără toxine datorită metodei de procesare. Preparatele certificate HALAL nu conţin porc/şorici sau emulsii de şorici).


vezi și…

Masterclass de leadership, organizat de Bucharest Food Summit: La cine apelezi când ai probleme în carieră sau de viață? (partea II)

 

Comentariile sunt închise