2020 Horeca School Agenda

2020 Horeca School Agenda este o agenda complexă de cursuri și masterclass-uri prin care ne dorim să  încurajăm  oamenii să se lase inspirați și să își dezvolte  pasiunile dar și cunoștințele de bază în cofetărie, bucătărie și chiar manangement, sub îndrumarea instructorilor și lectorilor noștri dar și a unor nume renumite la nivel internațional.

7-8 februarie – Chocolate Valentine’s – Pastry Chef Fabio Nazzari

12-13 februarie – Gastronomica 2.0 – Chef Cezar Munteanu

12 februarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dimineata

15 februarie – Curs Cofetar de Week-end

17 februarie – Curs Specializare Bucatar Sef

24-25 februarie – International Danish & Viennoiserie Program – Pastry Chef Hans Ovando

2-3 martie – Iberico Bread & More – El Panadero Jose Pascual

16-17-18 martie – Inspiration Masterclass – Pastry Chef Frank Haasnoot

1-2 aprilie – Plated Desserts & More – Chef David Vidal

27-29 aprilie – Tarts & Travel Cakes Masterclass – Pastry Chef Tania Nowak

5-6 octombrie – Christmas & New year Luxury cakes and decorations –  Pastry Chef Karim Bourgi

26 – 27 octombrie  – Christmas Special’s Masterclass  – Pastry Chef Hans Ovando

Recomandam tuturor celor care isi doresc o cariera în bucatarie, dar si in cofetarie sau patiserie, sa ne calce pragul pentru a invata ce inseamna profesionalismul.

Te asteptam alaturi de noi sa experimentam “hands on” toate aceste tematici!

Detalii pe Restocracy.ro 


vezi și…

Cele mai bune restaurante și cele mai bune mâncăruri din București în 2019

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim