Carton ultrarezistent pentru colete lansate din drone sau avioane

Compania  Smurfit Kappa a proiectat pentru organizația umanitară Wings for Aid Foundation un ambalaj ultrarezistent, care absoarbe șocurile.

Ambalajul inovator fabricat din carton ondulat este destinat lansărilor. în regim de urgență, a furniturilor destinate populațiilor aflate în special în zone de război, sau în regiuni unde aterizările avioanelor care transportă ajutoare umanitare sunt imposibile, notează Pack România..

„În prezent, datorită ambalajelor de la Smurfit Kappa, avem capacitatea de a lansa la sol, din aeronave sau drone, a coletelor cu destinație umanitară, cu o capacitate de 20 de kilograme. Lansarea se poate face de la 100 de metri, cu o viteză de 90 km/h”, a explicat Barry Koperberg, directorul general al Fundației Wings for Aid. Ambalajul este de tip ecologic, potrivit portalului specializat Emballages Magazine, care preia un comunicat al Wings for Aid.

Smurfit Kappa Group este cea mai importantă companie de ambalaje realizate din carton ondulat, din Europa, și una dintre cele mai importante companii de ambalare pe bază de hârtie din lume. Compania cu sediul la Dublin (Irlanda) este listată la Bursa de Valori din Londra.


vezi și…

Derogare pentru 5.000 de vehicule autonome produse de Nuro

 

Comentariile sunt închise