Interpack a fost amânat pentru anul viitor

Messe Düsseldorf amână târgul internațional Interpack, din cauza pandemiei de coronavirus pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2021. Evenimentul trebuia să aibă loc în perioada 7 mai 2020 – 13 mai 2020. Decizia Messe Düsseldorf vine după ce primăria din Düsseldorf a anunțat în data de 11 martie 2020 că interzice evenimentele majore cu peste 1.000 de participanți în același timp.

„Decizia a fost luată în strânsă consultare cu consiliul nostru consultativ și asociațiile sponsorizate. De asemenea, reflectă dorințele industriilor individuale. În calitate de partener,  facem tot ce ne stă în putere pentru a reduce pierderile economice suferite de expozanții noștri”, a declarat: Werner M. Dornscheidt, președintele consiliului de administrație al Messe Düsseldorf.

Interpack este un târg specializat pe procesul de ambalare în sectoarele alimentelor, băuturilor, cofetăriei, panificației, produselor farmaceutice, cosmeticelor, produselor nealimentare și a bunurilor industriale. Targul de la Düsseldorf este considerat cel mai mare eveniment de profil din industria ambalajelor.

La ultima ediție, Interpack a adunat peste 170.500 de vizitatori și 2.865 de expozanți comerciali. În cadrul celor 18 săli de expoziție, organizatorii s-au asigurat că firmele  inovatoare de talie medie și întreprinderile mici au acces la o varietate de soluții moderne.


vezi și…

România, prezentă la “Săptămâna Verde 2020” de la Berlin

 

Comentariile sunt închise