Donații pentru spitale de la firmele din industria alimentară

Meda și Vincon (Beciul Domnesc), două dintre cele mai importante companii din domeniul prelucrării cărnii si producției de vin din România, au facut donații pentru spitale de 500.000 de lei, ajutor în lupta împotriva COVID-19.

Luchi Georgescu, proprietara celor două companii, a facut un apel către toți antreprenorii români, la implicare socială și responsabilitate. În aceste vremuri dificile, cel mai important pentru antreprenori este să se susțină reciproc și să găsească mijloace pentru a proteja cea mai importantă resursă a unui business, și anume, oamenii.

“Trecem printr-o perioadă prin care nu am mai trecut, nu avem experiență, nu știm ce va fi de la o zi la alta. Nu mai vorbim acum doar despre afaceri, este o luptă cu viața și este cea mai importantă.

Mesajul meu, în primul rând pentru antreprenori, este să-și susțină oamenii, să nu distrugă colectivele. Afacerile se fac cu oameni și viața este pentru oameni, deci avem o responsabilitate în plus față de salvarea vieții personale. Meda și Vincon  o parte dintre firmele grupului meu, au făcut 500.000 lei donații pentru spitale și sperăm să facem și mai mult pe viitor”, a declarat Luchi Georgescu.

Cei 500.000 de mii de lei donați vor fi o infuzie necesară pentru spitalele românești și îi vor ajuta pe medicii-eroi în lupta contra

COVID-19 și în salvarea vieților românilor. Banii vor contribui la achiziționarea de echipamente medicale și de protecție pentru unitățile spitalicești aflate în „prima linie”.

Cu o istorie de peste 21 ani de la infiintare, Meda Prod ’98 este una dintre principalele companii producătoare de mezeluri din România.

Societatea numără peste 650 angajați, deserveste cateva mii de magazine din retailul traditional si modern  și are puncte de lucru deschise în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău.

Vincon România este unul din marii producători de vin, băuturi spirtoase şi oţet din România. Fondat în anul 1949, Vincon România a fost privatizat în 1999 şi de atunci Luchi Georgescu este acţionarul majoritar şi Preşedintele companiei. Compania deţine 1500 de hectare de vie în podgoriile Odobeşti, Coteşti, Panciu şi Huşi, 11 ferme viticole, 10 crame, 3 platforme industriale pentru condiţionarea şi îmbutelierea vinului, a băuturilor spirtoase şi a oţetului, dar şi trei depozite.


vezi și…

Mega Image reduce preţurile la legumele din programul Gusturi Româneşti

 

Comentariile sunt închise