M. Alecu: Am mai ratat o șansă! Nu contează, mergem înainte spre prăpastie

Marian Alecu, antreprenor cunoscut și acționar în mai multe companii cu afaceri în domeniul hotelier, restaurante, producție de bijuterii și consultanță trage un semnal de alarmă într-un interviu acordat celor de la Profit.ro:

“Am crezut că acest șoc medical și economic prin care trecem ne va trezi la realitate. În inconștiența mea, am crezut că acest șoc medical și economic prin care trecem ne va trezi la realitate. Că vom realiza nevoia urgentă a unei resetări, a renunțării la “lasă că merge și așa”.

Am crezut că “elita” care ne conduce va realiza gravitatea momentului și, pe lângă lupta cu virusul, va gândi un adevărat plan de revenire a țării. Din toate punctele de vedere: sistem de sănătate, economie, politic, morală etc.

Am stat, însă, și m-am uitat puțin mai atent de la cine aveam așteptările legate de țară. Indiferent cât de sus au ajuns în ierarhie, indiferent de partid și doctrină, indiferent cum au ajuns să decidă destinele unei țări întregi, guvernanții și politicienii se comportă, ca întotdeauna, ca oamenii interesați prioritar să-și rezolve problemele și aranjamentele lor meschine.

Nu contează gravitatea situației, important e interesul lor personal”.

Continuarea articolului pe  Profit.ro

Articol editat de Ioana Ștefanco


vezi și…

#RomâniaFuncționează. Cartea câștigătoare pentru pomicultură 

Comentariile sunt închise