Brandul 5 to go câștigă 3 noi premii

Campania #nudoarluni a brandului de cafea 5 to go încă face ecouri, la mai bine de un an de când a fost lansată! La începutul acestei luni, cea mai virală campanie a 5 to go a cucerit nu mai puțin de 3 premii în cadrul MIXX Awards Europe and IAB Europe Research Awards, competiția prin care se stabilesc anual cele mai bune campanii de digital advertising din Europa.

Ca urmare a premiilor câștigate la nivel național în competiția IAB, în 2019, la categoriile Best Native Campaign, Best Brand Campaign și Best Social Media Campaign, 5 to go s-a calificat pentru etapa europeană.

Astfel, la cele 22 de premii pe care 5 to go le-a câștigat în decursul anilor, începând cu 2015, se mai adaugă acum trei, la MIXX Awards Europe: aurul la categoria Offline Digitalisation și două de bronz la categoriile Brand Advertising Campaign, respectiv Social Media.

„Suntem onorați și mândri să ne regăsim printre câștigătorii premiilor MIXX Awards Europe și să primim nu unul, nu două, ci trei premii, cu o campanie dragă nouă, care iată că încă mai are ceva de spus, chiar și după un an de când s-a viralizat. #nudoarluni este campania cu care am primit cele mai multe premii și sigur că ne dorim să setăm un trend și să surprindem publicul și de acum încolo cu cât mai multe campanii de top, virale. Felicitări și celorlalți câștigători, dar și tuturor participanților!”, a declarat Lucian Bădilă, co-fondator 5 to go

Continuarea articolului pe Restocracy.ro

Articol de George Butunoiu


vezi și…

Nicolae Istudor, ASE: Criza a arătat cât de periculos este să depinzi de importuri

 

 

Comentariile sunt închise