Dezbaterile față în față sunt obligatorii: FoodIntelForum 25 iunie-21 iulie 2020

Food Intel Forum“Mulțumesc în primul rând pentru oportunitatea de a mă adresa participanților la dezbaterea din data de 8 iulie a.c. “Surse de finanțare pentru agribusiness”, ce a avut loc la Academia de Științe Agricole și Silvice. Dezbaterea a fost una interactivă și mă bucur că am avut oportunitatea de a puncta în cadrul panel-ului “Metode de finanțare pentru România sustenabilă” importanța consolidării unui sistem alimentar durabil și practicarea unei agriculturi mai „verzi”  de către fermierii români, ce poate aduce beneficii importante în comunități.

Orice demers care aduce împreună factori de decizie și de interes într-un anumit domeniu este de bun augur. La nivelul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, suntem deschiși permanent la colaborare și ne dorim cât mai mulți parteneri în drumul nostru către o societate durabilă.

Am apreciat în mod deosebit experiența speakerilor și a participanților din cadrul dezbaterii privind sursele de finanțare pentru agribusiness. Intervențiilor acestora sunt un real ajutor în consolidarea promovării unei strategii eficiente pe termen lung, care să valorifice interdependenta dintre numeroasele domenii în care se poate face dezvoltare durabilă – economie, agricultură, educatie, sănătate, tehnologie.”

László Borbély, Consilier de Stat, Prim-Ministru

 

Nicolae BadeaFoodIntelForum este un mediu generos de comunicare profesională. Schimburile directe de compentențe și experiente practice dau dinamica necersară finalizării proiectelor și dezbaterii inițiativelor de reglemetare necesare a fi intreprinse!”

Nicolae Badea, Președinte, Computerland România

 

“Participarea APIA la FoodIntelForum a devenit deja o tradiție anuală la care ținem foarte mult, întrucât credem cu tărie în importanța dialogului deschis, orientat spre găsirea de soluții, dintre autoritățile publice și mediul de business din România.

Și anul acesta organizatorii au reușit să reunească personalități importante, atât din mediul public, cât și din mediul privat, iar subiectele dezbătute au fost extrem de interesante si de actualitate și sunt convins că toți participanții au plecat acasă cu informații, răspunsuri și clarificări utile în domeniul lor de activitate.

Sa ne revedem cu bine la FoodIntelForum 2021!”


Adrian Pintea, Președinte APIA

 

Food Intel Forum„DA. Oameni de decizie în sistem/poziții argumentate. NU. Deoarece există anumiți speakeri care monopolizează discuția. Cred că ar fi util ca o serie de masuri concrete să fie sistematizate și trimise tuturor decidenților (care au participat sau nu), post întalnire. Se poate crea un networking de calitate”

Codruț Nicolau, Director General Adjunct, Patria Bank

 

Food Intel Forum„Particip pentru prima dată la o reuniune FoodIntelForum și mi-au plăcut foarte mult dezbaterile, la toate cele trei întâlniri la care am participat. Au fost întâlniri deosebite pentru formația mea de cercetător, în sensul că aducerea în aceeași cameră, a oamenilor de IT, a politicienilor și, binențeles a unităților de cercetare nu a fost niciodată făcută din câte știu eu, iar în ziua de azi acest lucru este foarte benefic.

Sunt în continuare adeptul finanțării alături de fondurile europene și fondurilor românești ale agriculturii, dar mai ales ale pomiculturii care înseamnă investiții. Încă o dată mi-au plăcut foarte mult toate cele trei întâlniri!”

Mihail Coman, Director General, ICDP Mărăcineni, Pitești

 

Food Intel Forum„Mie mi s-a părut foarte ok pentru că s-a putut discuta foarte mult. În același timp lucrul acesta are și dezavantajele lui pentru că există 2 feluri de evenimente de tipul acesta: cele în care se fac prezentări, și unde moderatorul ține foarte bine în mână timpii acordați, și unul de tip agora – cum a fost acesta. Mi s-a părut foarte potrivită varianta aceasta de agora, și cred că este bine să continuăm așa pentru că dă posibilitatea tuturor să-și exprime un punct de vedere, le dă posibilitatea să transmită informații, ceea ce este foarte important. Formula aceasta este una câștigătoare și cred că este bine să mergem în continuare pe aceeași linie.”

Varujan Pambuccian, Membru, Camera Deputaților

 

Food Intel Forum„Da…!!!! am nevoie și avem nevoie de prezenta FoodIntelForum în încercarea dezvoltării economiei și tehnologiei naționale. Avem nevoie de asemenea de întâlniri pentru a cunoaște și a interveni cu idei noi. S-au observat clar schimbări în prezentarea unor probleme mari cu care ne confruntăm la nivel național și totodată s-au prezentat soluții clare pentru a le putea rezolva. Au participat și persoane din structuri decizionale care, cu speranța că au recepționat toate informațiile și ideile prezentate vor putea mai ușor sa facă schimbările necesare. Oricum FoodIntelForum este altceva!! FELICITARI!!!

Jozsef Toth, Director vânzari, Nuciefere Regia

 


vezi și..

FoodIntelForum – Uraganul dezbaterilor – Tehnologia sprijină agribusiness-ul românesc în pandemie

Comentariile sunt închise