Câștigătorul ”The Tech For a Better World”

John Deere este caștigătorul din cadrul CES Innovation Awards2020, în categoria ”The Tech for a Better World”.

Acestuia i-au fost apreciate designul și ingineria remarcabile ale produselor tehnologice de larg consum.

I-a fost premiat noul tractor 8RX. Acesta este atât de avansat încât integrează inteligența artificială, internetul lucrurilor (IOT) și automatizarea avansată, cu scopul de a ajuta fermierii să lucreze mai eficient.

O funcție foarte interesantă a acestui tractor este aceea că are capacitatea de a stoca date cu scopul de a crește inteligența viitoarei mașini.

Bernhard Haas, vicepreședintele Platformei Tractoare Globale Deere, a declarat despre noul tractor 8RX că este un tractor de cultură pe rând cu putere mare, cu patru piese ce integrează tehnologia inteligentă într-un design ușor de utilizat.

„Atenția noastră rămâne să oferim soluții inovatoare pentru a ajuta clienții să facă față numeroaselor provocări ale agriculturii. Suntem onorari de obtinerea acestui premiu de la o organizatie tehnologica de frunte, deoarece evidențiază angajamentul nostru egal cu agricultura, inovația și tehnologia”, a declarat John Stone, vicepreședinte senior al Grupului de soluții inteligente de la Deere.

Obiectivul acestor antreprenori este în continuare de a oferi soluții inovatoare pentru a permite fermierilor să facă față provocărilor din agricultură și de a mări productivitatea acestora într-un mediu cu o cerere foarte mare.

Sursa: Agrimanet

Articol editat de : Teodora Stancea


Vezi și …

CEO-ul Danone: Nu va mai exista clasă de mijloc

Comentariile sunt închise