PENNY vrea să ajungă la 600 de magazine, în următorii ani

Discounterul PENNY vrea să-și extindă rețeaua, până în 2029, la un număr de 600 de magazine, față de 283 unități, la care se ajunge odată cu inaugurarea a două centre noi în județele Botoșani și Teleroman.

Anul acesta, retailerul va inaugura și cel de-al patrula depozit de la Filiași, județul Dolj, care se adaugă celorlalte trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

Cele două noi magazine care se deschis în acest an vor fi la  Flămânzi, județul Botoșani și la Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Ele vor dispune de o zonă extinsă pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, fiind realizată o semnalizare mai vizibilă a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005, având o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.


 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim