Goodwill Consulting – peste 300 de mil. euro fonduri nerambursabile atrase

Finanțarea este esențială pentru agricultură, industria alimentară, industria băuturilor și HoReCa, iar cheia pentru a avea o rată mare de succes în accesarea fondurilor constă în respectarea tuturor criteriilor de eligibilitate, selecție și punctare și acordarea importanței cuvenite criteriilor de departajare, a mărturisit într-un interviu pentru revista FoodBiz.ro Răzvan Gălățan, Directorul Operațional al companiei de consultanță în accesare fonduri europene și dezvoltare în afaceri-Goodwill Consulting.

Goodwill Consulting a derulat până în prezent peste 2000 de proiecte în consulting, numărul acesta crește în continuu, pe măsură ce discutăm, colegii mei deja lucrează să depună alte proiecte pe măsurile care sunt acum active. Cu aceste proiecte am reușit să atragem peste 300 de milioane de euro finanțări nerambursabile” a declarat Răzvan Gălățan.

Rata de succes a firmei este de peste 90%, iar solicitările vizează toate sectoarele în care se pot accesa fonduri: agricultură, acvacultură, HoReCa, turism, industrie alimentară, industrie, energie și reciclare etc.

Expertiza noastră ne recomandă pentru zona agricolă, pentru HoReCa, pentru retail, pentru producția de băuturi, pentru producția alimentară. În acest sens aș putea să dau exemple de câteva branduri mari cu care noi colaborăm.

Suntem consultanții firmei Vel Pitar, chiar eu sunt consultantul firmei Vel Pitar, lucrez cu ei din 2015, avem mai multe proiecte câștigate împreună, chiar acum finalizăm la Iași un proiect de 8 milioane de euro. Pe lângă ei, lucrăm și cu producătorul de drojdie Pakmaya, cu Boromir, lucrăm cu foarte multe firme din zona alimentară și din domeniul HoReCa.

Pentru ei a fost un an foarte greu și statul a venit cu o măsură de ajutor, denumită chiar măsura HoReCa, în care primeau un ajutor de 20% din pierderea raportată la 2020 vs 2019, ajutor pe care se pare că îl vom avea și acest an, la pierderea raportată 2021 față de anul precedent ”, a declarat Directorul Operațional al Goodwill Consulting.

Goodwill Consulting este o companie de consultanță pentru accesarea fondurilor europene, înființată în 2008. A pornit cu doi angajați, iar, astăzi, numără peste 120 de salariați și colaboratori, și dispune de opt birouri naționale și peste 2000 de proiecte finalizate cu succes.

Editor: Irina Bogdan


 

Comentariile sunt închise