Transavia a câștigat premiul de cea mai bună afacere integrată vertical

Liderul de piață Transavia a câștigat premiul pentru cea mai bună afacere integrată vertical! Strategia unică în piață, de la bob la furculiță, rezultatele deosebite și soliditatea afacerii Transavia au fost recompensate la finalul săptămânii trecute, în cadrul Galei Progresiv Awards 2022, prin premiul Best Vertically Inegrated Business.

În urma evaluării efectuate de juriului de specialiști și a votului profesioniștilor din industria și din comerțul cu bunuri de larg consum (FMCG), câștigul reprezintă o nouă confirmare a eficienței modelului de afaceri integrat vertical adoptat de liderul pieței de carne de pui din România, Transavia.

Suntem singurul producător din țară care ne producem singuri toți puii, îi creștem cu hrană din fermele noastre vegetale, îi procesăm exclusiv în facilitățile de producție pe care le deținem și transportăm produsele cu flota noastră proprie. Prin tot ce facem zi de zi, respectăm clienții, cărora le oferim produse de calitate, sigure și cu gust desăvârșit, și arătăm grijă și responsabilitate pentru mediu, prin producția sustenabilă, și față de comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Acest premiu, obținut prin contribuția tuturor celor peste 2300 de angajați, ne onorează și ne motivează să fim din ce în ce mai buni în tot ce facem, de la bob la furculiță”, a declarat Theodora Popa, Vicepreședinte Transavia.

Transavia este o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 2300 de angajați și activează în momentul de față în 8 județe, deține 29 de ferme de creștere a păsărilor, 4 ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, 3 abatoare de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii, în care produce anual peste 100.000 de tone de carne de pui de cea mai bună calitate. Din acest total de volum de producție, aproximativ 25% se exportă, în principal, în țări din Uniunea Europeană.

Sursă: agrointel.ro

Editor: Prepeliță Iulia


Comentariile sunt închise