Transart: o nouă soluție AI pentru retail

Transart, o companie de software din Cluj a dezvăluit o soluție revoluționară pentru zona de Retail Execution: HERMES AI Shelf Recognition.

Nou sistem funcționează pe baza Inteligenței Artificiale și recunoaște automat produsele de la raft prin fotografierea acestora în timp real. Aceasta soluție vine în ajutorul producătorilor de FMCG, băuturi și farmaceutice de a evalua modul în care se promovează produsele în magazine și mercantizarea produselor.

Soluția dezvoltată în laboratoarele din Cluj se folosește de algoritmi de învățare bazați pe rețele neuronale de tip ”deep learning” și antrenați într-un mediu Cloud, bazat pe Microsoft Azure. Acestea au învățat pe subseturi de fotografi pe segmentul de băuturi precum bere, apă minerală și băuturi alcoolice, dar și cafea. Acuratețea cu care produsele au fost recunoscute este de 94%, un rezultat foarte promițător.

Ne bucurăm că după 25 de ani de TRANSART reușim să ne păstrăm prospețimea și să propunem noi produse inovative pe piața de Business Software din România. Dacă în 1999 anunțam HERMES, prima soluție de Sales Force Automation dezvoltată integral în România și care funcționa pe terminalele mobile existente în acel moment, astăzi din poziția de lideri de piață în România pe SFA & Retail Execution prezentăm HERMES AI Shelf Recognition, un produs care revoluționează modul în care marii producători pot face Retail Execution, beneficiind de un nivel de automatizare fără precedent.” a declarat Marius Iurian, Managing Partner Transart.

Transart Business Software

Producătorul clujean de software ERP/ SFA/ WMS/ B2B/ BI/ CRM/ Retail Execution / CORTEX DSiM – Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru companiile din România. Transart este lider de piață pe zona de SFA – aplicații mobile pentru forța de vânzări și merchandising, dar și unul dintre puținii furnizori de software ERP care acoperă semnificativ principalele nevoi ale afacerilor din comerț, import și distribuție, cu o suită de aplicații profesionale proprii (HERMES SFA, B2B, BI Adviser și Warehouse Manager WMS), integrate într-o platformă software ERP românească. Cu o experiență de peste 25 de ani în industria IT, Transart are, în prezent, 100 de angajați, peste 3700 de clienți, implementări în 35 de țări și mai mult de 16.000 de utilizatori.

Editor: Alexandra Băncilă

Sursă: Mediafax


 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim