Un nou concept gastronomic inaugurat în cadrul One Herăstrău Towers

Le Manoir Gourmet Market, inaugurat la One Herăstrău Towers, se întinde pe o suprafață de 400 de mp. Acest concept store unic este rezultatul parteneriatului dintre investitorul și dezvoltatorul imobiliar One United Properties și Cristian Preotu, proprietarul magazinului, care a recunoscut că, până în prezent a investit în acest spațiu suma de 1 milion de euro.

Le Manoir Gourmet Market oferă experiențe de trai complete, cu acces la servicii unice care reunesc o întreagă comunitate. Spațiul magazinului recent inaugurat încorporează o brutărie, o patiserie, o braserie, un sushi bar, o măcelărie, precum și o selecție de legume și fructe organice și produse bio atent selecționate.

“Suntem încântați să inaugurăm acest nou concept în cadrul One Herăstrău Towers și suntem siguri că va aduce valoare comunității noastre și întregului cartier”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties. “Deschiderea Le Manoir Gourmet Market completează experiența de viață premium oferită de One Herăstrău Towers, oferind rezidenților acces la produse de înaltă calitate și experiențe culinare unice chiar la ei acasă.”

„Le Manoir Gourmet Market aduce atmosfera pariziană în București, cu cele mai bune produse gastronomice, de la brutărie și patiserie marca Eclair de Genie, la pește proaspăt, stridii, măcelărie, dulciuri și vinuri. Barul franțuzesc se deschide dimineața cu croissants proaspăt copți și cafea de specialitate, transformându-se apoi într-o mică braserie pe parcursul zilei, pentru a deveni Wine & Cocktail Bar seara. Gama largă de opțiuni gastronomice este completată de Sushi Room, barul de sushi cu produse din pește atent selecționate, deschis zilnic. Ne propunem ca prin Le Manoir Gourmet Market să surprindem chintesența gastronomiei într-o ambianță elegantă, cu design sofisticat”, a adăugat Cristian Preotu, proprietar Le Manoir.

Amenajarea interioară poartă semnătura arhitectului Cristian Corvin, care a proiectat spațiul cu atenție la detalii, creând un mediu sofisticat și elegant. În plus, rezidenții de la One Herăstrău Towers beneficiază de oferte speciale în cadrul acestui magazin concept.

Le Manoir Gourmet este un proiect pilot pentru One United Properties, care poate fi replicat în cadrul altor dezvoltări viitoare, ca parte din strategia companiei de a oferi beneficii speciale comunității One.

One Herăstrău Towers combină elementul rezidențial cu cel comercial, cu acces și vedere panoramică la Lacul Herăstrău și la zona de nord a Bucureștiului. Cele două turnuri rezidențiale includ 139 de locuințe, în timp ce parterul și primul etaj al complexului au o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați pentru spații comerciale și de birouri.

Sursa: Forbes

Editor: Carmen Munteanu


Comentariile sunt închise