Mondelez Internațional investește 30 mil. de euro în fabrica din Herentals (Belgia)

Compania Mondelez International, unul dintre liderii mondiali în producția de alimente, a anunțat că intenționează să investească 30 de milioane de euro în fabrica sa de panificație din Herentals, Belgia.

Această investiție va ajuta la modernizarea instalațiilor de producție din cadrul fabricii și va crea o infrastructură de aprovizionare pentru mărcile de biscuiți îndrăgiți ai belgienilor, Prince, Tuc și PiM’s.

„Această investiție semnificativă va continua modernizarea instalațiilor de producție din unitatea noastră Herentals și va crea o infrastructură de aprovizionare extrem de eficientă și robustă pentru biscuiții noștri emblematici, cum ar fi Prince , Tuc și PiM’s ”, a declarat Bart De Geest, directorul fabricii Mondelez Herentals.

Compania va instala o nouă linie de producție pentru biscuiții TUC, care va fi disponibilă pentru a susține o creștere viitoare de până la 40%. De asemenea, se va adăuga o hală de producție pentru biscuiții Prince, care va produce umplutură de cremă de ciocolată cu cea mai recentă tehnologie. În plus, linia de producție pentru biscuiții PiM’s va fi modernizată cu o nouă unitate de coacere a prăjiturilor și cu o actualizare a procesului de fabricare a ciocolatei.

În ceea ce privește eficiența energetică, cuptorul PiM’s va fi unul dintre primele din rețeaua de aprovizionare a companiei din Europa care va face tranziția de la gaz la energie electrică, ajutând la reducerea emisiilor de carbon în procesele sale de producție. De asemenea, echipamentele de ambalare vor fi instalate pentru Bastogne, creând noi oportunități de vânzare. Fabrica va implementa, de asemenea, noi sisteme IT pentru gestionarea depozitului și a sistemului de producție pentru a îmbunătăți eficiența acesteia.

Această investiție semnificativă va ajuta Mondelez să-și îmbunătățească poziția pe piața de biscuiți din Europa și să se adapteze la noile cerințe ale consumatorilor. Cu aceste îmbunătățiri tehnologice, compania va putea produce mai mult și mai eficient, menținându-și în același timp angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și de a oferi produse de calitate superioară pentru consumatorii săi.

 

Sursa: Retail.ro

Editor: Carmen Munteanu


 

Comentariile sunt închise