Agroserv Măriuța, schimbări majore în conducerea executivă

Agroserv Măriuța a anunțat marți seară la Bursa de la București o serie de schimbări în conducerea executivă, fapt care a atras atenția investitorilor și a presei de specialitate.

Compania românească de agricultură este deținătoarea brandului Lăptăria cu Caimac și este listată la bursa de valori sub simbolul MILK. Mădălina Cocan, care deține 65% din Agroserv Măriuța, a demisionat din funcția de director general și a fost numită în Consiliul de Administrație.

În locul său a fost numit Cornel Dănilă, fostul șef al Covalact și membru în Consiliul de Administrație al companiei. Din Consiliul de Administrație Agroserv Măriuța face parte și fostul bancher Mișu Negrițoiu, în timp ce președintele companiei este Nicușor Șerban.

Agroserv Măriuța este compania care se află în spatele brandului Lăptăria cu Caimac, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lactate din România. Conform informațiilor furnizate de companie, aceasta estimează un profit de 2 mil. de lei în acest an, iar în același timp, vizează o creștere a afacerilor cu 9%, până la suma de 80 de mil. de lei.

Agroserv Măriuța are planuri ambițioase de dezvoltare în 2023, printre care se numără „continuarea creșterii brandului Lăptăria cu Caimac pe plan național, prin consolidarea poziției și creșterea numărului de produse prezente la raft în fiecare magazin”. În plus, compania vizează o creștere a numărului de produse disponibile la raft în fiecare magazin și penetrarea unei rețele IKA (international key accounts) noi, cât și investiții noi într-un sistem de recuperare, spălare și refolosire a sticlelor și borcanelor.

Aceste planuri de dezvoltare ar putea aduce beneficii atât companiei cât și consumatorilor. În ceea ce privește compania, aceasta ar putea avea un impact pozitiv asupra performanțelor financiare, ceea ce ar atrage noi investitori și ar contribui la creșterea valorii acțiunilor la bursa. De asemenea, consumatorii ar putea beneficia de o varietate mai mare de produse și de o mai bună calitate a serviciilor oferite de Lăptăria cu Caimac, care este un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale.

 

Sursa: Ziarul Financiar

Editor: Carmen Munteanu


 

Comentariile sunt închise