CEO-ul Bonduelle demisionează

Guillaume Debrosse conduce firma producătoare de preparate și conserve Bonduelle de 5 ani, el fiind angajat din 2007 ca director financiar în zona europeană.

Într-o declarație făcută recent, un purtător de cuvânt pentru Bonduelle a afirmat că Debrosse, care a fost la cârma companiei timp de cinci ani, a decis să demisioneze în urma unei negocieri amiabile cu firma pe care o conduce.

Bonduelle a declarat că succesorul lui Debrosse va fi confirmat în următoarele săptămâni, rolul de CEO fiind temporar ocupat de către președintele firmei, Christophe Bonduelle.

“Noul CEO, al cărui nume va fi anunțat în următoarele săptămâni, are o cunoaștere deplină a pieței americane, unde a lucrat în poziții de conducere de peste 20 de ani, în mai multe grupuri din sectorul alimentar. Aș dori să-l mulțumesc călduros lui Guillaume Debrosse pentru profesionalismul său în cei 16 ani petrecuți cu grupul,” a declarat Christophe Bonduelle.

În cele 12 luni până la 30 iunie 2022, Bonduelle a generat venituri de 2,89 miliarde euro, înregistrând o creștere de 4,1% față de anul anterior.

Totuși compania a înregistrat o scădere de 3,7% în venitul operațional din anul fiscal curent, datorită dificultăților interne și crizei economice curente.

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc

Sursa: JustFood


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvicei „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise