Nou director general la Lăptăria cu Caimac

Cornel Dănilă, bine-recunoscutul manager în industria de lactate și fost director general la Covalact devine noul Director General al Agroserv Măriuța (Lăptăria cu Caimac). Până acum funcția a fost ocupată de Mădălina Cocan care rămâne membru în Consiliul de Administrație.

Pe lângă noua funcție de director general la Agroserv Măriuța, Cornel Dănilă este și membru în Consiliul de Administrație al companiei și este un asociat activ pentru Unique management Solutions, Trade Management Solutions și SC H&D Comercial SRL.

Agroserv Măriuța a încheiat anul 2022 cu o pierdere netă de 1,9 milioane de lei cu toate că cifra de afaceri a fost a avut o creștere de 7% față de anul precedent, devenind astfel 72,9 milioane de lei.

”Am încheiat anul 2022 departe de obiectivele pe care ni le-am stabilit la începutul anului. Veniturile din exploatare au ajuns la 112 milioane de lei, însă cheltuielile au crescut mai repede decât veniturile, în creștere cu 11%, atingând 108,6 milioane de lei, rezultând astfel un rezultat operațional de 3,4 milioane de lei, în scădere cu 49% față de anul 2021. Obiectivul nostru în 2023 este să generăm o cifră de afaceri de 79,6 milioane de lei și un rezultat net de 2,1 milioane de lei”, este precizat în raportul financiar.

Lăptăria cu Caimac este prezent în 2.090 magazine de retail mari și în 450 de magazine independente având o creștere de 2% în 2022 față de anul 2021. Cea mai mare extindere pe care a avut-o în anul 2022 s-a realizat în magazinele Mega Image.

 

Sursă: Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvicei „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise