Noua fabrică Nestlé din Ucraina demarează producția din 2024

În urma anunțului din Decembrie conform căruia Nestlé își va deschide a treia fabrică din Ucraina, gigantul alimentar a anunțat că această fabrică își va demara activitatea în primele luni ale anului 2024.

Noua fabrică, aflată aproape de granița cu Polonia în orașul Smolnyhiv, se va axa pe producția de paste și supe semipreparate. Nestlé mai deține o fabrică în zonă, în orașul Torcin.

Împreună, cele două fabrici vor constitui hub-ul regional Nestlé pentru Estul Europei.

Momentan, Ucraina va rămâne singura țară în care vom produce supe semipreparate. Această fabrică va furniza cantități semnificative de supe pentru export către alte țări europene,” a declarat Alessandro Zanelli, șeful operațiunilor Nestlé în Europa de Est.

Noua fabrică va angaja în jur de 300 de persoane odată ce este dată în funcțiune.

 

Sursa: Just Food

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise