CEO-ul Unilever, Alan Jope, va părăsi compania pe care o conduce de trei decenii încoace în 6 luni. Va fi succedat, începând din luna Iulie, de către Hein Schumacher, care va renunța la poziția sa curentă în cadrul firmei FrieslandCampina.

Plecarea CEO-ului a fost anunțată înca de la sfârșitul anului trecut, însă departamentul de PR al companiei a declarat recent că plecarea sa va fi urmată și de plecarea CFO-ului curent, Graeme Pithekly.

Graeme Pithekly se află la cârma direcției financiare a firmei Unilever din 2015, în urma unei cariere în cadrul producătorului de alimente începută în 2002.

Jope i-a mulțumit lui Pithekly pentru dedicația de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale la Unilever, în ciuda multiplelor provocări cu care s-a confruntat de când și-a însușit o poziție executivă.

În numele consiliului executiv, aș dori să-i mulțumesc lui Graeme pentru munca sa în cardul Unilever și să-i urez tot succesul în viitor. A fost un membru foarte apreciat al consiliului de administrație în ultimii opt ani, și un lider puternic și dinamic al afacerii noastre.”

Pentru a putea duce la bun sfârșit anumite proiecte deja demarate de către Unilever, Pithekly va rămâne CFO până în Mai 2024.

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc

Sursa: Just Food


Comentariile sunt închise