Jidvei lansează noua gamă Iluziv, dedicată consumatorilor tineri

Jidvei, cel mai mare producător de vin din România lansează gamă de vinuri Iluziv pe piață, dedicată în special tinerilor. Această gamă îmbină un aspect contemporan și fresh cu respectul caracteristic companiei Jidvei pentru arta vinului. Specificul gamei Iluziv constă atât în alegerea soiurilor de struguri, cât și în etichetarea termosensibilă.

”Avem în plan mai multe lansări de produse, o parte fiind elaborate și dezvoltate anul acesta, precum și concepte finalizate în 2022 pentru care a trebuit să găsim formula perfectă de ambalare și etichetare prin identificarea de noi furnizori. Până la sfârșitul lunii iunie, estimăm că vom mai lansa încă două game. Bugetul pentru toate aceste acțiuni este unul foarte consistent, putem spune că 2023 va fi și anul cu cele mai mari investiții pe partea de brand building și brand awareness”, declara în luna mai Maria Necșulescu, Director General Adjunct al producătorului de vinuri.

„Pe lângă designul foarte actual care ilustrează perfect conceptul de iluzie gustativă stilizată într-o iluzie optică, eticheta este realizată printr-un procedeu tehnic special – aplicarea de cerneală termosensibilă. Atunci când vinul se răcește și este gata de a fi savurat, eticheta își schimbă culoarea, iar numele vinului devine cât se poate de evident, așa cum și iluziile se risipesc după ce deguști vinul și începi să identifici și să te bucuri de notele și aromele sale” declară Ana Necșulescu, Director de Comunicare la Jidvei.

Gama Iluziv propune trei asamblaje pentru experiențe gustative noi:

  1. Iluziv Sauvignon Blanc, Riesling Italian și Muscat Ottonel, arome florale și fructate, un dialog între arome autentice și prospețimea specifică terroir-ului Jidvei, complexitatea și simplitatea îmbinându-se într-un vin cu o personalitate unică.
  2. Iluziv Traminer Roz, Pinot Gris și Chardonnay aduc împreună arome și note intrigante în nuanțe elegante de fructe galbene, mere, pere și gutui.
  3. Iluziv Roze (Cabernet Sauvignon, Syrah și Pinot Noir), cu accente delicate de cireșe, coacăze roșii și negre, urmate de tonuri condimentate de piper alb și sumac.

Grupul Jidvei, având proprietar unic, deține cea mai mare plantație viticolă din România și Europa, cu o suprafață de 2.500 de hectare de viță-de-vie. De asemenea, deține crame echipate cu cele mai performante echipamente, situate în Jidvei, Tăuni, Blaj și Bălcaciu, având o capacitate de depozitare impresionantă de peste 35 de milioane de litri. În zona DOC JIDVEI se produc unele dintre cele mai apreciate vinuri și spumante românești, calitatea acestora fiind confirmată an de an prin medaliile obținute la competiții internaționale. Vinurile Jidvei au fost distinse în ultimii 10 ani cu peste 500 de medalii în cele mai prestigioase concursuri de profil din lume.

 

Sursă: Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise