Biriș-Goran Legal & Tax: partener de vârf la BucharestFoodSummit 2023

În data de 11-13 octombrie 2023, are loc BucharestFoodSummit, Ediția a VI-a, un mare eveniment pentru agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa din România și Sud-Estul Europei.

Gabriel BirișUn partener important care susține BucharestFoodSummit încă de la începuturile acestuia, Biriș-Goran Legal &Tax, se alătură și pentru cea de-a șasea ediție, iar Gabriel Biriș, partener fondator, va participa în mod activ la summit, oferind soluții eficiente și valoroase pentru business-urile voastre.

Biriș-Goran Legal & Tax este o firmă de avocatură și consultanță fiscală de prestigiu, unde cei peste 45 de avocații cu experiență oferă o gamă completă de servicii juridice și fiscale, satisfăcând nevoile diferite de business ale clienților săi. Serviciile oferite de avocații companiei Biriș-Goran Legal & Tax acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv dreptul muncii, dreptul financiar bancar, dreptul energiei și sustenabilității, dreptul proprietății intelectuale, dreptul imobiliar, comerț si multe atele.

De ce să participați la BucharestFoodSummit, ediția a VI-a?

  • Aflați cele mai noi tendințe de la cei mai importanți jucători de pe piața națională și internațională.
  • Vă întâlniți cu cei mai importanți decidenți din business și administrația din Europa de Sud-Est care explică perspectivele României în zonă.
  • Descoperiți informații noi de la sute de fermieri, producători, procesatori, retaileri, consumatori, decidenți HoReCa.
  • Găsiți cele mai bune soluții de sustenabilitatea pentru o dezvoltare durabilă a businessului.
  • Întâlnirile 1 la 1 cu cei mai importanți decidenți și oportunități de a încheia business imediat.
  • Învățați din experiențele și poveștile de succes ale partenerilor, competitorilor și specialiștilor.
  • Descoperiți produsele extraordinare ale Stațiunilor de Cercetare-Dezvoltare-Inovare ale A.S.A.S. și ale unor producători tradițională.

Până pe 15 iulie, BucharestFoodSummit oferă un discount de 25% pentru participanții care vor să profite de oportunitatea de a învăța de la cei mai buni, de a-și mări businessul, de a dezvolta parteneriate și de a explora perspectivele viitoare ale sectorului.

La BucharestFoodSummit, ediția a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil!

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.bucharestfoodsummit.ro

 


 

Comentariile sunt închise